Hartige pannenkoektaart

Hartige pannenkoektaart

Ingredi├źnten

  • zak Italiaanse roerbakgroente 400 gram
  • 1 pakje kaassaus
  • 1 pak volkoren pannenkoeken (6 stuks)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200┬░ C.
  2. Roerbak de groente in 7 minuten beetgaar.
  3. Maak intussen de kaassaus volgens de instructies op de verpakking.
  4. Roer de kaassaus door de groente.
  5. Maak in een springvorm een lasagne van om en om pannenkoeken en groentemengsel.
  6. Bak de pannenkoektaart in 20 minuten goudbruin. Snijd de taart in punten.

Dit recept gaat uit van pannenkoeken uit een pakje. Toen ik dit de eerste keer maakte heb ik de pannenkoeken gewoon zelf gebakken, in een kleine koekenpan. Ik vraag me af of dat wat toevoegt, want van die pannenkoeken proef je niet veel meer.

Die kaassaus vond ik niet veel toevoegen. Volgende keer proberen: geraspte kaas tussen de lagen. Ook iets om te proberen: spekblokjes meebakken met de groente. Dan is het natuurlijk niet meer vegetarisch.

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.