Bucket list

Waar wil ik nog eens mee verder prutsen?

  • stokbrood maken
  • tempura: iets leuks gezien op tv: beslag steenkoud, met spa rood er in om het extra luchtig te maken. Frituren in een pannetje hete olie – thermometer er in.
  • geitenkaas in bladerdeeg – was altijd erg lekker in Achouffe
  • gevulde paprika’s zoals ik die al eens gemaakt heb
  • Heksenkaas – kan niet moeilijk zijn om zelf te maken volgens mij. Heb er al regelmatig recepten van gezien, beetje experimenteren dus. (Heb het al een paar keer gemaakt, moet alleen het recept nog even uitwerken).
  • komkommersalade: zakjes van CalvĂ© vervangen door eigen kruidenmengsel
  • Thaise kokossoep, gegeten 14-1-2017 in De Hangar in Amsterdam. Kipdijfilet, daar was ook de bouillon van getrokken. Er zaten ringetjes bosui in. Misschien lekker om er taugĂ© in te doen?
  • Airbollen, oftewel: oliebollen uit de airfryer.