Bakplaten

Bakplaten
  • witvis (bijvoorbeeld tilapia of pangasius)
  • zalm
  • garnalen, kruiden met scampi-kruiden
  • kipfilet
  • varkensfiletlapjes of -schnitzels
  • gehakt
  • plakjes gerookt ontbijtspek, in stukjes gesneden
  • banaan in spek

Snijd de vis en het vlees in niet te kleine stukken. Op gepaste wijze kruiden / marineren. Gehakt bereiden zoals gebruikelijk, maak er kleine hamburgertjes van met een serveerring. (Lekker met een lepeltje pindakaas, sambal en ketjap, maar dat bakt dan wel snel aan.) Alles: op een bordje, afdekken met folie en tot gebruik bewaren in de koelkast.

  • champignons, in plakjes
  • (punt-)paprika, in ringen
  • ui, in ringen
  • rauwe wortel, in reepjes
  • komkommer, plakjes
  • snoeptomaatjes
  • ┬ápindasaus (zie de opmerking bij het gehakt), in een pannetje op de hoek van de bakplaat
  • nog eens testen: bakken van een plakje appel
  • pannenkoekenbeslag
  • stokbrood, kruidenboter (zelf maken?), heksenkaas (zelf maken?)
  • huzarensalade (of alternatief, bijv. pastasalade of rauwkostsalade)

Handig voor buiten:

  • bord met 2 spatels en een flacon met arachide-olie
  • emmer met koelelementen, voor sauzen (curry, ketchup, mayo, knoflook) en drankjes
  • emmer met een pedaalemmerzak, voor afval
  • doosje tissues en/of keukenrol


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.