Croutons

Croutons

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 snee wit casinobrood (8 reepjes per boterham, 3-4 reepjes per persoon)
  • 15-20 ml olijfolie
  • 1-2 teentjes knoflook
  • iets zout, of bijv. 1/2 theelepel kippenbouillonpoeder

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor toto 200°C.
  2. Snijd het (bevroren) casinobrood in reepjes of blokjes en laat ontdooien.
  3. Meng in een kommetje de olijfolie, uitgeperste knoflook en een beetje zout. Kloppen met een vork of, als je aardig wat maakt, met de staafmixer.
  4. Verdeel de knoflookolie over het brood en hussel het goed door elkaar.
  5. Verdeel het brood over een rooster met bakpapier en bak in ca. 10 minuten droog en krokant. Halverwege even keren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.